dinsdag 4 december 2012

Uiterst hopeloze avondspits


Op de Antwerpse ring hebben er in de richting van Nederland lange files gestaan na een kettingbotsing vanmiddag. Daarbij waren twee vrachtwagens en vier personenauto's betrokken. Er vielen twee gewonden. De avondspits is bijzonder moeizaam verlopen. Iets voor 18 uur was de weg opnieuw vrijgemaakt.

Bron: TomTom Live Traffic

Het ongeluk gebeurde rond 15 uur net voor de afrit Borgerhout. Een vrachtwagen met oplegger reed in op een vrachtwagen die auto's vervoerde. De bestuurder moest uit zijn cabine worden bevrijd en werd naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen zouden niet zo erg zijn als eerst gevreesd. Ook een passagier raakte gewond. Bij de aanrijding raakten nog vier andere auto's betrokken.
Bron: GVA.be


Meteen na de aanrijding waren verschillende rijstroken versperd richting Nederland, wat al snel leidde tot een uur wachttijd vanaf Sint-Anna Linkeroever. Op de E17 vanuit Gent stonden er files tot in Kruibeke. De Liefkenshoektoltunnel werd een tijdlang gratis gemaakt.


Om 17 uur moest het verkeer vanuit Waasland richting Nederland of de Kempen rekening houden met een wachttijd van 2 uur. Iets voor 18 uur werd de weg dan vrijgegeven, maar de files ebden maar langzaam weg.

Meer infomatie omtrent het ongeluk is te bekijken op ATV alsook op Het Nieuwsblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten